Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Станимир Стоилов попиля Тити Папазов

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Наставникът на Левски Станимир Стоилов се изказа остро срещу члена на Надзорния съвет на „сините“ Константин Папазов. Мъри сравни кризата в Левски с рухването на Римската империя и обвини Тити в много зулуми, сътворни в синия клуб.

Това че Тити Папазов е поел отговорност и е казал, че няма да си подаде оставката, аз не съм си оттеглил искането за неговата оставка. Понеже забелязвам, че активността от негова страна да коментира Левски, е добра, мога да кажа, че през тези години често е бил съветник и управляващ в нашия клуб. Левски пропадна заради съветници и лошо управление – и двете неща важат за него, каза Мъри.

Тези 125 000 лева са може би 5 % от това, което е направил като зулуми на Левски като съветник на много президенти и изпълнителни директори, на които издигаше паметници. Още плащаме задълженията, които са направени именно, когато се е напъвал като ръководител и съветник. Моят съвет е да помисли сериозно и да се концентрира върху баскетбола. Все едно аз да давам акъл на Папазов и Везенков акъл как се прави баскетбол непрестанно. Идва в повече, допълни Стоилов.

Оказа се, че в клуба е доста голям финансов бардак, вдигахме паметници на собственици и директори. Казах защо фалираха Левски и Римската империя – заради съветници и лошо управление. Още изплащаме дългове години наред. Това е моята истина. Моята препоръка е да се концентрира върху баскетбола, но не и върху футбола. Не му е там силата. Наследихме клуб, който беше пред фалит. Трябва да престане с даването на акъл. Това са тези съветници, които докараха Левски до тази ситуация, каза още Станимир Стоилов.

Видяно 13 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.