Станимир Стоилов гони двама

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски ще се раздели с няколко футболисти през зимната пауза и ще ги замени с нови попълнения, които трябва да вдигнат отборната класа. Целта на треньора е да надгражда, докато изгради такъв отбор, който отново да е фактор в родното първенство и да се завърне в Европа. 

Поне двама играчи ще бъдат отпратени през следващия трансферен прозорец. Станимир Стоилов вече е направил своята преценка, след като повече от месец работи с тима. Под прицел са Ивайло Найденов и Георги Александров. Първият има 400 минути от началото на сезона, а централният защитник – 326. 

Двамата получават все по-малко игрово време и в следващите месеци ще се мисли как да се процедира с тях. Има вероятност защитниците да бъдат изпратени под наем в други отбори, но е възможно и да бъдат прекратени договорите им.

Не е сигурен за мястото си в Левски и Христос Шиелис. Кипърският защитник допусна груби грешки в последните срещи на „сините“ и изявите му в оставащите двубои до Нова година ще са определящи за неговото бъдеще.

Видяно 1697 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.