Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Среща на високо ниво решава бъдещето на Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Голяма среща за бъдещето на Левски ще се проведе във вторник в столичен хотел. На нея ще присъстват собственикът Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, босът на компанията, спонсорираща клуба – Мило Борисов, Димитър Костадинов, представител на сдружението „Левски на левскарите“, както и водещи фигури от фенските фракции. 

Ще бъде коментирано актуалното финансово състояние на клуба, който въпреки че започна да генерира големи приходи, все още е заплашен от фалит. Най-належащо сега е да започнат да се покриват дълговете към НАП. Преди време Иво Ивков бе казал, че целта е до края на годината да бъдат преведени поне 2 милиона лева на Националната агенция по приходите. След това ще могат да се водят разговори за предоговаряне на условията, по които да се обслужват натрупаните през годините невнесени суми.

Няма как да бъде подминат и въпросът за интереса от страна на чуждестранната компания „Юнайтед Груп“ за придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Разговори между двете страни вървят още отпреди финала за Купата на България с ЦСКА, спечелен с 1:0. В момента също има интерес за придобиването на клуба от тази фирма и развръзка трябва да има до Нова година.

Анонсите са, че при смяна на собствеността дълговете ще бъдат погасени от новите босове, като ще започне и строителство за довършване на стадион „Георги Аспарухов“.


Видяно 10 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.