„Синя Приказка“: Спас Русев саботира идването на Диксън

0
Спас Русев
Снимка: Lap.bg

Все по-актуалната „Фейсбук“ страница – „Синя Приказка“, разбуни духовете по темата за новия собственик на Левски. Мистериозната група, зад която се твърди, че стои близък на Наско Сираков човек, публикува доста любопитен текст.

В него се твърди, че бившият собственик на клуба Спас Русев опитва да саботира сделката и пречи на Диксън да стане собственик.

Джоузеф Диксън

„Много безумна версия чух, че вървяла – зад Диксън стоял Спас Русев. Някои си ги пишат наизуст и не знаят доста неща. Спас Русев в момента се побърква от перспективата Сираков да успее там, където той се провали – с намирането на чужд инвеститор и строежа на нов стадион“, пишат от страницата.

„На пресконференцията Спас Русев е диктувал въпросите на „Спортал“ и bTV – това го знам със сигурност. Играта на тази клика, заедно с техните подлоги НКПСЗ е да пречат Левски да тръгне по друг път, за да си върнат клуба отново. Затова и бяха спрени няколко чужди спонсора, като за един от тях лично беше активиран Спас преди 3 месеца – чрез контактите си да го спре. Затова и НКПСЗ цяла година хулят всичко живо в Левски, а сега задачата на тази клика е да правят лош образ на Диксън“.

Видяно 24 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.