Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Спартак (Вн) изгони треньора и назначи на поста познато име

0
Спартак Варна
Снимка: Facebook

Това, което се очакваше да се случи в Спартак (Варна), стана факт. Васил Петров вече не е треньор на клуба, след като подаде оставка заради неубедителните игри и резултати, и тя бе приета от ръководството. Припомняме, че Спартак е на предпоследното 13-то място само с една спечелена точка.

Временно за наставник на тима е назначен Георги Иванов-Геша, който е главен мениджър на Спартак и досега клубът използваше неговия Лиценз Про. Геша се завръща за трети път като треньор на родния си клуб. Преди това той го води в елита в периода май-авугст 2007 година и във втория ешелон през есента на 2013 година.


Георги Иванов ще изведе „соколите“ при гостуването на Ботев във Враца в понеделник и ако не загуби срещата, може да продължи работата си за постоянно. Възможно е обаче той да сдаде поста, независимо от резултата във Враца или след домакинството с Арда, ако шефовете намерят друг треньор, за който смятат, че ще им свърши работа.

Васил Петров пое Спартак преди две години в третия ешелон и първо го вкара във Втора лига, а след това и в efbet Лига.

Видяно 21 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.