Спарта Прага фаворит на Palms Bet срещу норвежци

0
Мартин Минчев
Снимка: You tube

В четвъртък вечер ще се изиграят част от първите мачове от сблъсъците от втория предварителен кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите. От 18:30 ч. (българско време) чешкият Спарта Прага приема норвежкия Викинг, а срещата ще се проведе на „Дженерали Арена“. Букмейкърът palmsbet bg дава предимство на домакините. Коефициентът за победа на „Железна Спарта“ е 1.52, докато този за гостите е 5.40. Равенството пък е оценено на 3.90.

Играчите на Брайън Пришке започват участието си в Европа от втори кръг, тъй като завършиха трети в местното първенство. „Виненочервените“ достигнаха 1/16-финал в дебютното издание на Лигата на конференциите.

Възпитаниците на Бярте Ааншейм и Мортен Йенсен също започват участието си в Европа от втори кръг, тъй като завършиа трети през последната кампания в местното първенство. Скандинавците не участваха в евротурнирите през миналия сезон. Двата отбора никога не са изправяли един срещу друг.

Видяно 31 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.