Солскяер изненада всички: Имахме добра седмица

0
Оле Гунар Солскяер
Снимка: twitter

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изненадващо обяви, че се чувства добре, а тимът му е имал добра тренировъчна седмица. Норвежецът е под все по-сериозна угроза от уволнение, а легенди и специалисти призовават това да се случи възможно най-скоро. Върхът на безсилието на Юнайтед бе загубата от Ливърпул с 0:5, но тя явно не притеснява много Солскяер.

„Защо да не бъда добре? Добре съм. Седмицата бе трудна и трябваше да се справим с резултата и представянето срещу Ливърпул, които знаем, че не бяха добри. Футболистите трябва да се справят с това и следващия мач да се изправим срещу проблемите и да ги разрешим.

Имахме добра седмица на тренировъчното игрище. Определено трябва да покажем характер и моята е работа е да вкарам играчите в точното състояние на духа. Аз съм отговорен за реакцията, резултата и представянето“, каза Солскяер.

„Трябва да разберем защо се получи така. Бяхме като замаян боксьор, пратен на земята още в първи рунд. Видяхте колко спокоен остана Тайсън Фюри, след като бе свален на земята и съдията му отброяваше до шест, седем, осем, след което се изправи и продължи. Ние се изправихме твърде рано и опитахме да реагираме“, обясни мениджърът на Юнайтед.


Видяно 10 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.