BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

София приема елитно състезание по граплинг

0

Близо 300 състезателя от 19 държави ще участват в елитното международно състезание по бразилско жиу-жицу AJP Tour Sofia. Събитието е насрочено за 16-ти април, събота, и ще се проведе в спортната зала на столичното частно училище „Свети Георги“. В надпреварата ще могат да участват мъже, жени и деца.

AJP е част от турнирите, които са под шапката на най-мащабната организация по бразилско жиу-житцу UAEJJ, които са в основата на организирането и най-престижния турнир с огромен награден фонд World Professional Jiu-Jitsu Championship. През този сезон ще има над 100 състезания на шест континента.

Това е третото събитие в България на международната верига AJP Tour. За последно надпревара под егидата на AJP се проведе през ноември миналата година и бе ограничено до 260 участника. Този път няма лимит на участниците, а публиката ще влиза безплатно.

Видяно 50 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.