Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сняг отложи ключовия мач между Аталанта и Виляреал

0
аталанта

Възловият последен двубой от Група „F“ на Шампионска лига между отборите на Аталанта и Виляреал бе отложен заради падналия сняг в Бергамо. Срещата трябваше да започне в 22:00 ч., но делегатите на УЕФА и главният рефер Мартин Тейлър решиха да изчакат 20 минути и да избутат началния час на мача от 22:20 ч. (бъгларско време).

Междувременно хора от домакинския щаб се включиха в почистването на терена, който на пръв поглед въобще не изглеждаше да е в толкова лошо състояние. Въпреки това, в крайна сметка бе взето решение мачът да бъде отложен, като все още не е ясно кога точно ще се изиграе. Има голяма вероятност това да се случи още утре, но всичко зависи от атмосферните условия в северна Италия.

Аталанта и Виляреал се изправят в битка за второто място. Италианците влизат в мача от трета позиция във временното класиране с актив от 6 точки, доакто испанците са втори с точка повече.

Видяно 68 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.