Смениха съперника на Кубрат Пулев

0
Кубрат Пулев
Снимка: lap.bg

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев няма да се бие срещу бразилеца Витор Белфорт на 27-ми ноември. Двамата ветерани трябваше да оглавят галавечер в Тексас, а мачът им е смесица от бокс и ММА (без граплинг, без задушаващи техники, без ритници, без удари с колена и лакти). Срещата ще се проведе в специален триъгълен ринг, а рундовете са с продължителност две минути.

Вместо Блефорт, „Кобрата“ ще се изправи срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Франк Мир. 42-годишният американец е един от пионерите в смесените бойни изкуства и е едно от най-почитаните имена в индустрията. Той държи рекорда за най-много приключени срещи в историята на UFC (13) и най-много победи със събмишън в тежка категория (8).

Мир има победи над хора като Рой Нелсън, Мирко „Кро Коп“, Брок Леснар, Анотнио Ногуейра, Шейк Конго и др.

Битката между Пулев и Мир ще е с максимална продължителност 9 рунда, а организаторите обявиха и цените на билетите за събитието – от $50 до $300.

Видяно 9 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.