Славия привлече чужд защитник

0
Славия
Снимка: Сайт на Славия

Славия обяви привличането на защитника Константин Чешмеджиев, който пристига от шампиона на Северна Македония ФК Шкупи. Бранителят е на 26 години и идва като свободен агент, след като договорът му е изтекъл. Високият 185 см Чешмеджиев изигра 28 мача за Шкупи през миналия сезон, в които вкара един гол и записа една асистенция.

Играчът е юноша на Работнички Скопие, отличава се с добра техника и може да участва в разиграванията. Преди това  е носил екипите на Пелистер (Битоля), Любавци, Македония Гьорче Петров, Академия Пандев, Шкендия и босненския Вележ (Мостар).

Любопитно е, че футболистът е бил обект на интерес от още един български отбор и е водил разговори с него в началото на месеца, но по настояване на Златомир Загорич Славия се включва в преговорите и успява да подпише с бранителя.

Видяно 8 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.