Скандал с български талант: Шофира пиян и дрогиран

0
Карлос Насар
Снимка: lap.bg

Голям скандал се разрази с един от най-големите ни таланти в спорта. Става дума за световния шампион по вдигане на тежести Карлос Насар, който е бил задържан да шофира с положителни проби за алкохол и наркотици. Случаят е от 27 юли вечерта в Поморие.

На всичко отгоре 18-годишният щангист е оказал съпротива на полицейския екип. Той е задържан за 24 часа, а номерата на автомобила са свалени.

Насар трябваше да е на подготвителен лагер в националния отбор в момента на базата в Белмекен. Треньорът Иван Иванов сподели, че вероятно го няма заради този инцидент.

Проблем за Насар може да излезе и от спортен характер. Ако на състезание той бъде тестван за допинг проба – почти сигурно ще е положителна, защото наркотиците оставят следи до половин година след употребата им. Това ще доведе до дисквалификация на Насар, който е считан за най-голямата ни надежда за олимпийските игри в Париж 2024, а последствията може да бъдат и за целия национален отбор.


Видяно 5 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.