Скандал: Рамос моли шеф да помогне за „Златната топка“

0
серхио рамос реал мадрид

Испанският вестник „El Confidencial“ разкри нова серия аудиозаписи, които разбуниха духовете в световния футбол. От тях се разбира, че бившият капитан на Реал (Мадрид) Серхио Рамос е поискал от президентът на Испанската кралска футболна федерация Луис Рубиалес помощ за спечелване на „Златната топка“. Настоящият бранител на ПСЖ е провел разговор с шефа на местния футбол между юли и август 2020 година, малко след като Реал вдигна титлата в Ла Лига.

„Руби, добър вечер. Знаеш, че никога не съм те молил за нищо, но го правя днес. Мисля, че е имах специална година с представянето си и бих искал да ми помогнеш с каквото можеш по темата за „Златната топка“. Ще съм ти благодарен цял живот. Това не e само за мен. Испанският футбол много го заслужава“, са думите на Рамос.

„Здравей, Серхио. Поздравления, защото това беше добра година за теб. „Златната топка“ не зависи от мен, но разчитай, че ще помогна с каквото мога“, отговаря Рубиалес.

За съжаление на Серхио Рамос заради пандемията от коронавирус през 2020 година не беше излъчен победител за „Златната топка“.

Видяно 20 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.