Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сити реже Барса за Бернардо Силва

0
Бернардо Силва
Снимка: Twitter

Барселона едва ли ще успее да подпише с Бернардо Силва заради финансовите изисквания на Манчестър Сити. Шампионът на Англия ще поиска от 85 до 95 млн. евро за полузащитника.

В Барса са наясно, че ще е трудно да се осъществи сделката. В момента каталунският клуб смята, че няма да е възможно да подпише договор с Бернардо, въпреки че самият играч иска да премине при тях. Силва иска да живее по-близо до Португалия и смята, че преминаването в Барса е приоритетна опция.

Агентът Жорже Мендес възнамерява да положи усилия за уреждане на трансфер, но Манчестър Сити едва ли ще намали значително изискванията си. Освен това „гражданите“ не се интересуват от включването на някой от играчите на Барса в сделката.

През 2017 г. Манчестър Сити плати 50+30 млн. евро за Бернардо, а повечето от бонусите вече са изплатени от английския клуб. Хосеп Гуардиола често използва португалеца, а Манчестър Сити няма нужда да продава играчи.Видяно 20 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.