Сисоко: Барса не преговаря за Дембеле, само заплашва

0
Усман Дембеле
Снимка: Twitter

Муса Сисоко, агентът на нападателя на Барселона Усман Дембеле, разказа за процеса на преговори за удължаване на договора на клиента му с клуба.

„При хора като нас натискът не работи. Може би работи с агенти, които са приятели с Барселона. В моя случай не е така, аз защитавам интересите на играча си. Не сме тук, за да предизвикваме спорове в социалните мрежи. Но истината трябва да бъде казана. Да, имаме високи изисквания, но вече доказахме, че решението на Усман да продължи кариерата си не зависи от парите, иначе нямаше да е тук“, каза Сисоко.

„Ако Барселона искаше да преговаря, щеше да се опита да седне с нас. Но от тяхна страна няма преговори, а само заплахи, че той повече няма да играе за този отбор. А това е забранено. Ако е необходимо, ще защитим правата на Усман. Не знаем какво ще правим, все още нищо не е решено. Но Барселона губи Усман. От самото начало показахме, че искаме да обсъдим договора – разбира се, като предложихме свои условия. Но ние не затворихме вратата“, каза Сисоко.


Видяно 22 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.