BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сираков за съдийството: Ще дойдем 20 хиляди и ще изметем всичко

0
Наско Сираков
Снимка: Facebook

Наско Сираков изригна срещу съдийството на мача с Лудогорец и се закани на Съдийската комисия на БФС. Вълка каза, че няма опасност Станимир Стоилов да не остане треньор на Левски.

„Няма опасност Мъри да не остане треньор на Левски. Самият факт, че сме тук с него, ако си е тръгнал, аз вече нямаше да съм тук, така че аз ще си тръгна преди него, в това може да сте сигурни. Не съм изровил земята, за да дойде той треньор и да позволя по какъвто и да е начин да си тръгне, а аз да не съм си тръгнал“, започна Сираков.

„Другото, което искам да кажа, е за съдийството, това че вече се натрупала една абсолютна смрад и колака, която един път завинаги трябва в българския футбол да бъде изчистена. Искам да предупредя всички, ние няма да дойдем 50 човека, ние ще дойдем 20 хиляди и ще изметем всичко. Това вчера, което се случва, е за енти път. Ние възпитаваме нашите футболисти да са като агънца на терена, да не реагират на противник, да не реагират на съдии, а тях ги провокират по цели мачове, убиха ги преди една седмица тука. 100% дузпа за нас в 83-тата минута, въобще не се гледа от ВАР. Две несъществуващи дузпи, на Хосе му вдигат два жълти картона за неправилно дишане. Това знаем, че е заради мача с ЦСКА. Не ме интересува унгарци ли китайци ли, какви ще оправят тая комисия. Трябва да се оправи съдийството, иначе няма да има футбол, това е положението. Още един път казвам, ще дойдем 20 000, камък върху камък няма да остане, благодаря“, допълни Наско.

Видяно 28 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.