Сираков убеди близнаците Цоневи да останат в Левски

0 коментара
Трансфер
Снимка: lap.bg

Левски е на път да постигне голямата си трансферна цел. Днес Наско Сираков е разговарял с близнаците Радослав и Борислав Цоневи и е постигнал принципна договорка с тях да подпишат нови договори. Както е известно, контрактите на офанзивните футболисти изтекоха на 30 юни и те станаха свободни агенти.

Близнаците ще преподпишат, след като им бъдат изплатени дължимите заплати до дни. Както е известно, Цоневи бяха цел на Арда, но явно обичта им към родния клуб е надделяла при техния избор.

Нов договор най-вероятно ще сключи и Андриан Краев, твърдят колегите от dsport.

Очаква се съвсем скоро Левски да привлече и още нови попълнения, тъй като Живко Миланов разполага с оскъден състав. Приоритет в селекцията ще са българи, макар че мениджъри предлагат куп чужденци на Сираков.

Той, обаче не бил склонен да пазарува на килограм и ще привлече легионери, само ако се увери, че с качествата си превъзхождат останалите играчи в отбора.

Видяно 19 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.