Сираков се разделя с акциите на Левски при едно условие

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков разкри подробности за срещата на ръководството с представители на привържениците на клуба.

„Точка първа и почти единствена, бе проектът „Левски на левскарите“ – създаване на сдружение, което в даден момент да придобие мажоритарния пакет от акциите на клуба. Това е дълъг път, предстои в по-широк мащаб всички левскари да изкажат мнение. Това е по искане на инициаторите. Учудващо, абсолютно всички бяха единни „за“ този проект. Предстои много работа, създаване на работна група, клубът ще бъде домакин, а работата ще се върши от инициаторите“, каза Ивков.

„Аз няма да прехвърлям никакви акции. Г-н Наско Сираков заяви ясното си намерение, че това е негова мечта. Единственото му условие е той да бъде убеден, че това е широкообхватно и ще бъде на всички левскари от страната. Той заяви принципната си подкрепа. Даваме зелена светлина на този проект, детайлите предстои да бъдат обсъдени“, допълни Ивков.

„Предстои сформиране на работната група, която да се занимае с детайлите – срок, членски внос, начин на организация, начин на самите събрания. Очакваме поне 20 хиляди да проявят интерес. Това би дало въможност за един изчистен Левски от всякакви зависимости и трудности от финансово естество. Бъдещото ръководство ще бъде избрано по демократичетн начин, с ясен мандат и ще може да представлява Левски със самочувствие“, каза още Иво Ивков.

Видяно 8 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.