Сираков и Диксън говорят за Левски утре

0
Наско Сираков

Снимка lap.bg

Това, което всички левскари очакваха – клубът да имат нов собственик, с който да тръгне нагоре, може да стане факт утре.

В 15 часа четвъртък Наско Сираков и Джоузеф Диксън ще застанат пред медиите и ще разкрият подробности за преговорите за акциите на клуба.

„Уважаеми представители на медиите, в четвъртък, 10 юни, от 15 часа, мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков ще даде преконференция, съвместно с г-н Джоузеф Диксън, на която ще внесе яснота относно преговорите за инвестиции в клуба. Събитието ще се състои във VIP залата на Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите единствено срещу представяне на валидна журналистическа карта“, се казва в официалното съобщение от Левски.

Видяно 36 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.