Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сираков: Филип Кръстев остава в Левски

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Наско Сираков призна, че ПАОК му е любимият отбор в Гърция, но предупреди съперника, че няма да му е лесно срещу Левски в Лига на конференциите. „Моят любим отбор в Гърция е ПАОК и съм щастлив, че ще играем именно с тях. Според мен това бе възможно най-тежкия противник за Левски на този етап от турнира. Със сигурност и на ПАОК няма да им е лесно срещу нас“, каза президентът на „сините“.

„Ще направим всичко възможно да играем домакинството си на Националния стадион „Васил Левски“. Правим го, за да могат колкото се може повече наши привърженици да присъстват на този сериозен мач. Левски ще се опита да се намеси в борбата за титлата. В близките часове се надявам сагата с Филип Кръстев да приключи. Всичко е договорено и той трябва да остане футболист на Левски“, допълни Сираков.

„Финансовото състояние на Левски все още е тежко, но малко по-малко се появява светлинка в тунела. С Петър Хубчем приключихме взаимоотношенията си. Дамоклевият меч за Левски е НАП. Там имаме задължения и не ги крием. Интересна двойка ще са Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов в националния отбор. Сигурен съм, че ще свършат изключителна работа, ако те се заемат с държавния ни тим“, каза още Наско Сираков.

Видяно 30 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.