„Сините“ водят преговори с бразилец

0
Рафаел Билу
Снимка: Twitter

Селекцията в Левски продължава с пълна сила. Следващата цел е да има голяма конкуренция в атака. На „сините“ са предложени няколко атакуващи играчи и след като един от тях е впечатлил треньора, вече се водят преговори за неговото привличане.

Тимът от „Герена“ няма да жали средствата, тъй като ако се стигне до желания трансфер, този нападател ще заформи убийствен тандем в атака със свой сънародник. Феновете очакват с нетърпение сделката да бъде приключена възможно най-бързо.

Левски преговаря за бразилското крило Рафаел Билу. Харесваният от Станимир Стоилов футболист е на 23 години и се подвизава във втородивизионния Крисиума. Той е твърд титуляр в своя отбор и няма пропуснат мач този сезон. Юношата на Коринтианс е играл в 11 срещи, а тимът му е на девето място в момента.

Договорът на Рафаел с Крисиума обаче е до зимата, което означава, че „сините“ трябва да платят трансферна сума за правата му. 

Видяно 86 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.