Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

„Сините“ ще играят на стадиона си в Европа

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски спечели още една битка. „Сините“ са успели да минат ситото на УЕФА за стадион „Георги Аспарухов“, след като съоръжението е било инспектирано от представители на европейската футболна централа. Те са оставили няколко забележки за определени нередности, които трябва да бъдат отстранени.

От клуба се обещали, че тези проблеми ще бъдат изчистени в срок, като така отборът ще може да домакинства на своя стадион при завръщането си в Европа. За съжаление воденият от Станимир Стоилов тим ще може да играе на „Герена“ само в мачовете от предварителните кръгове и плейофа, но не и по-напред в Лига на конференциите. Ако въобще достигне до груповата фаза, отборът ще трябва да се премести на „Васил Левски“.

Въпреки спекулациите от последните дни, националният стадион все още успява да покрива изискванията на УЕФА и на него може да се играят европейски мачове.

Другата добра новина за отбора на Наско Сираков е, че с отпадането на АЕК Ларнака, отпаднаха и наказанията на „сините“ за мачове без публика. А двубоите в Европа ще бъдат едно от основните пера за попълване на касата с приходи от билети. Задълженията на Левски са известни и Ивайло Ивков перманентно запознава обществеността с тях.

Видяно 32 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.