BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

„Сините“ се разплащат с Насиру Мохамед

0
Насиру Мохамед
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски е успяло да убеди бившия си играч Насиру Мохамед да не прави спънки за лиценза на клуба с интересно предложение. Ганайският флангови нападател ще получи 150 000 лева накуп, които са пет месечни възнаграждения, които „сините“ му дължат още преди той да разтрогне контракта си.

Наред с това от „Герена“ дължат още средства на крилото, докато му се издължат напълно. Те са компенсации за това, че Мохамед се съгласи да прекрати предсрочно договора си с Левски. Той имаше до получава общо 400 хиляди лева от столичани.

Насиру бе привлечен от Левски през лятото на 2019 година по настояване на тогавашния треньор Петър Хубчев. За него бяха платени около 250 хиляди евро на шведския Хекен. Дебютът на крилото бе в Кипър – при загубата с 0:3 от АЕК в Ларнака в Лига Европа. През сезон 2019/2020 Мохамед изигра общо 14 мача във всички турнири, в които вкара 2 гола. През следващата кампания участва в 21 срещи, като в тях се разписа веднъж.

Видяно 37 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.