Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

„Сините“ се разделят с основен играч

1
Драган Михайлович
Снимка: lap.bg

След радостта от успешната пролет, спечелената Купа и добрия футбол, който Левски показа, в клуба изпитаха първо разочарование. Всички, които обичат отбора се надяваха това да не се случи, но за тяхно съжаление процесът е необратим.

Сега ръководството трябва да действа по най-бързия начин, за да запълни оставената празнина. Време обаче има достатъчно да началото на лятната подготовка и би трябвало доказаните професионалисти в управата на „сините“ да се справят.

Срокът на договора се оказа основната причина шефовете да не стигнат до ново споразумение с Драган Михайлович. Десният бек имаше няколко дни да приеме предложението на Наско Сираков, което беше за една година. Бранителят с швейцарския паспорт обаче не отстъпи от своите претенции за двегодишен контракт и така двете страни трябва да обявят официално раздяла.

Преди десетина дни Станимир Стоилов обяви, че са предложени нови договори на Николай Михайлов и Михайлович. Вратарят подписа за още две години, докато Драган получи оферта за само още един сезон.

Видяно 48 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Няма новина за Левски да ви е вярна! Или ви лъже информатора Ви...или свалете червените очила!