„Сините“ пускат виртуални билети

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски показа колко много държи на своята публика с решението, което взе. Феновете не само подкрепят неистово отбора, но и помагат активно за неговата издръжка, а в клуба оценяват всичко това.

Левски ще откликне на желанието на привържениците да бъдат пуснати виртуални билети за домакинския двубой с Пирин (Благоевград) след около две седмица на „Герена“. Припомняме, че „сините“ бяха наказани с лишаване от домакинство за един мач заради действията на агитката срещу Лудогорец.

Това предизвиква масово желание от феновете да има виртуални билети, за да се помогне финансово на клуба. Очаква се дни въпросните пропуски за срещата с „орлетата“ да бъдат пуснат в онлайн продажба.

Преди домакинството с Пирин отборът на Левски играе с Локомотив (София) на Националния стадион „Васил Левски“ и очакванията са да вземе първа победа под ръководството на Станимир Стоилов.

Видяно 45 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.