„Сините“ подписаха договор с Хубчев

0
Левски
Снимка: lap.bg

Развръзката около Петър Хубчев и Левски най-после настъпи. Бившият треньор на клуба най-после постави подписа си под договор/споразумение със „сините“, което ще помогне на клуба да спаси своя лиценз, както и самото си съществуване. Треньорът осъди Левски за доста сериозна сума, която в момента не е по силите на ръководството.

Двете страни дълго не успяваха да намерят общ език, но в крайна сметка това се случи след намесата на новия спонсор на тима, който гарантира на специалиста, че ще си получава редовно плащанията. След Хубчев на „Герена“ трябва да оформят споразумение и с друг свой кадър, който може да им създаде главоболия. 

Става въпрос за Симеон Славчев, който отпадна от сметките на Станимир Стоилов. Бившият футболист обаче отказа да разтрогне договора си срещу три заплати, както подобават законите. Той бе привикан на разговор от новия шеф на УС на клуба Даниел Боримиров и се смяташе, че всичко ще завърши успешно, но възникнаха усложнения и сега клубът и халфът водят нови преговори. 

Видяно 40 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.