Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

„Сините“ откупуват бразилец от агенция

0
Левски
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски ще откупи бразилския футболист Велтон от агенция. Тя вече държи правата на бразилеца, след като го закупи от Ботафого-ПБ, а „сините“ от своя страна ще броят 50 хиляди евро за нападателя. Това означава, че нападателят вече е свободен да дойде на „Герена“.

Тази практика не е чужда в страната на кафето. По подобен начин Неймар бе взет в Барселона, когато каталунците платиха желаната сума, за да привлекат голямата звезда от Сантос. Така действат и от Лудогорец.

Велтон може да се счита за сигурно попълнение на Левски, но в последните дни имаше леки спънки от страна на Ботафого ПБ. Бразилският клуб направи опита да задържи играчи, въпреки че той ясно бе заявил, че ще продължи кариерата си в Европа. Велтонв вече е постигнал договорка с ръководството на Левски и има готовност да дойде в Соф и да сключи контракт за две години и половина. Засега не е ясно дали това ще стане до края на годината или в първите дни на януари. 

Велтон ще е третото попълнение на Левски, но не и последното. Желанието на Станимир Стоилов е тимът да се подсили на още една позиция, но това няма да е на всяка цена, а само, ако Мъри се убеди в качествата на въпросния играч.

 

Видяно 202 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.