„Сините“ оглеждат нападател на Олимпиакос

0
Левски
Снимка: Twitter

Нпадателят на кипърския Олимпиакос (Никозия) Питър Уилсън е близо до трансфер в Левски. „Сините“ вече водят преговори с национала на Либерия за негов трансфер през януари. 25-годишният футболист има договор със сегашния си клуб през лятото, но в него има опция, че може да бъде прекратен през зимата.

В Левски се опитват да го убедят да направи точно това и да дойде на „Герена“ като свободен агент. Уилсън е висок 182 см и може да играе както като ляво крило, така и като вътрешен халф. Той е роден в Швеция, така че няма заема квота за играч извън ЕС. През този сезон той има 9 мача и един гол на сметката си за Олимпиакос.

В кариерата си до момента Уилсън е играл също за шведския Сундсвал, за модовския Шериф Тираспол и полския Подбескидзе. Има и 6 мача за националния отбор на страната си, пише кипърското издание „Керкида“. 

Видяно 766 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.