Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

„Сините“ готови да довършат малтийците

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски играе тази вечер на своя стадион поредния си вълнуващ мач пред пълни трибуни на европейски терен. „Сините“ спечелиха първата среща срещу Хамрун Спартанс с 1:0 в Малта и излизат като фаворит в реванша, като крайният победител ще срещне в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите най-вероятно кипърския АЕК Ларнака.

Обективно погледнато, Левски би трябвало да ликува и да зарадва своите верни привърженици, тъй като има аванс от първата среща, разполага с по-добри индивидуални качества на играчите, като отбор също е поне с една идея по-добър, а и ще играе пред своя публика.

Като прибавим опитния и умел стратег в лицето на Станимир Стоилов, везните определено клонят към Левски. Със сигурност Николай Михайлов, Георги Миланов, Филип Кръстев, Уелтон и компания ще подходят умно, мъдро и прагматично, за да си свършат по най-добрия начин работата и освен всичко друго, да прибавят и още свежи пари в клубната каса.

Разбира се, едва ли Левски ще играе за равен, след като винаги е бил синоним на атакуващ футбол и търсене на победа. В турнирите обаче правилата са други, особено след като вече е изигран първия двубой. Предвид това Левски задължително ще играе за резултат, който да го класира напред и всички действия на играчите и избраната стратетия ще бъдат подчинени на тази крайна цел. Това предполага „сините“ да бъдат дисиплинирани, внимателни и пределно концентрирани, да са компактни и да се стремят да сведат до минимум непредизвиканите грешки.

Всички в Левски са наясно, че получават европейски шанс, който са очаквали с години и е вън от съмнение, че ще оставят душите и сърцата си на терена, за да постигнат това, което цялата левскарска общност очаква.


Видяно 244 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.