Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

„Син“ шеф: Левски е платил пет вноски към НАП

0
Иво Ивков
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, призна за платена част от дълга към Националната агенция по приходите през последната година. 

Вековниците са изчистили над 700 хиляди лева, което са пет вноски към НАП. За въпросния времеви период обаче са били дължими над 12.

„В момента ситуацията в Левски, включително и финансова, е на светлинни години от това, което беше преди година. Опасенията ще продължат още много време. Казвал съм го и преди. Важното е да се следва правилната посока и да не се отклоняваме от нея“, обяви Ивков. 

„От времето, в което дойдохме, при положение, че преди това нещата бяха почти замразени, при плащанията сме покрили над 700 000 лева. Заедно с издръжката, а в момента в клуба няма и неизплатена заплата и липсват такива задължения, които да застрашават пряко и непосредствено Левски. Мисля, че това е много добро постижение“, добави Ивков.

Видяно 25 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.