Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Симеон Александров: Бях шокиран от интереса на ЦСКА

0
Симеон Александров
cska.bg

Последното ново попълнение на ЦСКА – Симеон Александров, коментира трансфера си на „Българска армия“. За 18-годишният футболист мечтата вече се е сбъднала и изпитва трудности да опише с думи как се е почувствал при офертата на 31-кратния шампион на България.

Атакуващият играч е готов да се докаже при огромната конкуренция и да се възползва от всеки един шанс, който Саша Илич ще му даде.

„Като разбрах за инетереса на ЦСКА, бях в шок – толкова голям тим да иска 18-годишен футболист. Бях много радостен и това няма как да се обясни с думи. В клуба има много добри футболисти и ще ми бъде много по-трудно. Трябва да спечеля доверието на треньора и ръководството. Ще се влагам на 120% в тренировките, за да може да си намеря място в отбора“, заяви Александров.

Ето какво още разказа в следното видео интервю:


Видяно 9 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.