Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Силите на „лъвиците“ стигнаха само за гейм срещу САЩ

0
България
Кадър: MAX Sport 2

Женският национален отбор по волейбол на България записа трета загуба в Група С на световното първенство. Българките изгубиха от олимпийския шампион САЩ с 1:3 (14:25, 25:23, 11:23, 15:25) в Лодз. Момичетата на Лоренцо Мичели оказаха съпротивителни сили само във втория гейм, който заслужено спечелиха, след като бяха напред в резултата през по-голямата част.

В другите три гейма обаче класата на САЩ си каза думата, като във водения от Карч Кирали тим блестяха Келси Робинсън, Александра Франти и Андреа Дрюс. С най-добри изяви от нашите пък бяха Елица Атанасийевич и Мирослава Паскова.

Преди тази среща България изгуби от Германия с 1:3 и Сърбия – 2:3, но въпреки това има шанс да продължи напред, ако спечели оставащите си два двубоя в групата с Канада и Казахстан. Нещо, което е напълно по силите ни.

Видяно 11 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.