Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Щастлив пенсионер – Сър Алекс прибира четвърт милион на седмица

0
Алекс Фъргюсън
Снимка: Twitter

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън може да бъде определен като един много щастлив пенсионер. Шотландецът реши да се отдаде на старостта си преди 9 години, но доходите му не спират да се увеличават.

Легендарният 80-годишен шотландец, който издигна до върха на футбола Манчестър Юнайтед, получава приходи в размер на 235 000 паунда на седмица. Сумите влизат в банковата му сметка от инвестиции, авторски права за книги и публични изяви. „Червените дяволи“ пък му плащат около 2 милиона паунда на година, за да бъде посланик на клуба.

Фъргюсън притежава компании, чиято стойност е около 40 милиона паунда. Автобиографията му има над милион продадени копия, а освен това от мотивационни речи пред млада аудитория шотландецът прибира по 100 000 паунда.

Видяно 21 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.