Шимунджа: Знам какво трябва да правя, за да съм треньор на Лудогорец

0
Анте Шимунджа, Марин Петков
LAP.bg

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, бе доволен от успеха на разградчани над Левски за Купата. Словенецът сподели също, че не е обърнал внимание на медийните спекулации около своето бъдеще.

„Ключът беше нашият глад и жажда за успех. Всички играчи показаха кураж, характер и енергия. Имахме много проблеми вътре в отбора. Трябва да кажем, че имахме страхотна година. Направихме рекорд с преднината на върха миналия сезон. Класирахме се в Лига Европа, направихме силни мачове, продължихме в Лигата на конференциите. Сега пък сме в позиция, в която сме в борба за титлата. Продължаваме и за Купата. Всички успехи ни дават мотивация за следващия сезон“.

„Нека първо починем и после ще правим планове. Това ни бе 35-ият мач от началото на сезона. Процес е цялата подготовка. Имаме качество и ще изглеждаме по-добре“.

„Не съм чел спекулации. Аз знам какво да направя, за да остана в Лудогорец. Искам да съм честен с всички в клуба. Победихме Левски в първенството в София без доста играчи, много качество има в моите играчи“, завърши Шимунджа.


Видяно 17 пъти

Автор

Иван Алексов

Иван Алексов

Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.