Шефът на Славия заплаши Бербатов

0
Венцеслав Стефанов
Колаж: lap.bg

Венцеслав Стефанов продължи словесния си диалог с Димитър Бербатов. Този път президентът на Славия изригна, след като голмайстор №1 на националния отбор му обърка годините.

„Благодаря на г-н Бербатов за моите първи 68 години, обаче са 72. Той ме подмлади, но не защото съм му много симпатичен, а защото е некомпетентен. Хубаво е, когато говори за годините на един човек, да знае кога е роден. Бербатов може и на сянка за застане до мен заедно с приятелите си, защото много хора съм приютявал под моята сянка“, каза Стефанов.

„Само ще му кажа да не ми отваря устата. Аз от миналото си на бензинаджия не се срамувам, но ако кажа някои неща, които знам за миналото му, няма да му е приятно. Той има някои неща в биографията си, от които трябва да се срамува. Последно предупреждение. Той има от какво да се притеснява. Бербатов да не си отваря устата за мен, това е предупреждение. Ако си отворя устата, Бербатов ще го е срам да гледа хората в очите“, заяви още Венцеслав Стефанов.

Видяно 159 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.