Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Шефът на ЦСКА 1948: Няма шанс Стойчо да смени Любо

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Генералният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов каза, че няма никакъв шанс Стойчо Младенов да смени Любослав Пенев като треньор на представителния тим на клуба. Пари слагате ли на тази глупост, обяви Найденов, след като няколко души го предизвикаха с коментарите си под негов пост във Фейсбук, където той по традиция е доста активен.

Шефът призна още, че не може да се прави аналог между Любо Пенев и Красимир Балъков, които играха заедно в националния отбор на България. Сър Бала не е легенда на ЦСКА. Това е малката разлика, написа Найденов.

Иначе той опита да вдигне настроението на феновете, треньорите и играчите след втората загуба от началото на сезона: ЛП 9 ще оправи нещата. Победите, загубите и равните са 3-та изхода във футбола…нормално. Вчера загубихме, утре ще бием пет пъти. Отиваме да бачкаме.

Освен това Найденов гарантира, че скоро играта в защита на тима ще се подобри. Имаме 40 защитници, защото разполагаме и с втори отбор, уточни той.


Видяно 10 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.