Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Шеф в ЦСКА: БФС взе безпринципно решение за наказанието на Левски

0
Филип Филипов
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира победата с 2:1 над Пирин (Благоевград). Бившият бранител даде мнение и за решението на Апелативната комисия да смекчи наказанието на Левски, наложено по-рано от Дисциплинарната комисия заради бомбичка ударила физиотерапевта на „червените“.

„Как ще коментирам намаленото наказание на Левски ли? Само с една дума – безпринципно! Какво да се коментирам. Нас за същото нещо миналата година на мача с Лудогорец тук, ни наказаха с един мач и огромна парична глоба. Безпринципно решение. Не става въпрос какво е отношението към едни и други клубове, има си правила и трябва да се спазват. Тази година шампионатът ще бъде интересен, доста отбори има с изравнени сили. За да има хубав футбол, първо трябва първенството да бъде честно“, започна Филипов.

„С тези решения БФС показва, че към едни отбори отношение е едно, а към другите – съвсем различно. Най-лошото е, че се дава свобода на такива прояви и следващия мач може да се случи нещо много по-лошо. Трябва да се взимат адекватни решения, за да не се стигне до нещо по-лошо с фатален край“.

„Играта на ЦСКА ли? Треньорът трябва да коментира играта, за днешния двубой мога да кажа само, че съм доволен от трите точки. От нищо друго. До края на първенството има страшно много мачове, всеки мач е важен. Когато си дал всичко от себе си на терена, няма проблем, но такива мачове като днешния, не ги приемам“, завърши Филип Филипов.

Видяно 7 пъти

Автор

Иван Алексов

Иван Алексов

Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.