Шеф на ЦСКА 1948 обяви, че целта им е Европа

0
Добрин Гьонов
lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че целта им през следващия сезон е да се класират за европейските турнири. Той потвърди, че Тодор Киселичков остава треньор, тъй ръководството е доволно от постигнатите резултати в първата шестица. В тези мачове ЦСКА 1948 показал, че може да се противопостави успешно на най-добрите в България.

Разбра се още, че Ивайло Чочев ще остане в тима. Националът в момента е във ваканция, но се очаква да се присъедини към своите на лагера в Банско.

Гьонов определи Чочев за лидер и е убеден, че ще поведе отбора през новото първенство. Според шефа друго хубаво нещо е, че тренират на прекрасни бази – Бояна и Правец, което дава възможност на техните футболисти да се развиват.

Относно формата на първенството, Добрин Гьонов призна, че не знае нищо по въпроса, но щели да приемат всяко решение на БФС.


Видяно 41 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.