Шеф на Сити: Реал (Мадрид) спечели с късмет Шампионска лига

0
Реал Мадрид
Снимка: Twitter

Успехът в Шампионска лига на Реал (Мадрид) все още им „държи влага“ на английските тимове. „Кралете“ отстраниха последователно Челси и Манчестър Сити в невероятни драми, а след това победиха на финала с 1:0 Ливърпул. На 1/4-финалите пък испанският гранд записа фантастичен обрат срещу ПСЖ.

Всичко това кара много хора в Англия да говорят за това, че Реал е постигнал 14-ия си трофей от надпреварата с много късмет. Един от тези с подобно мнение е един от босовете на Манчестър Сити – Феран Сориано.

„Първенството е най-важно за нас и който го спечели е най-добрият отбор. Признаваме, че трофеят от Шампионската лига е нещо, което искаме. Знаем обаче, че е обвързано и с късмет и не сме обсебени. Ще спечелим Шампионска лига в правилния момент“, заяви Сориано.

„Хората говорят за успехите на Реал (Мадрид) през последните години. Мисля, че е редно да кажем, че имаха и голям късмет. Заслужаваха да загубят първо срещу ПСЖ, после срещу Челси, срещу нас, дори и срещу Ливърпул“, допълни босът на „гражданите“. 

Видяно 21 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.