Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Шеф на ЦСКА: Мислим само за победа в Ейре

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви преди заминаването на отбора за Ейре, че няма друга мисъл в техните глави освен победа над Сейнт Патрикс. Филипов е убеден, че с времето тимът ще надгражда и ще придобие по-добър облик.

Очакваме победа и да продължим. Няма друга мисъл в главите на футболистите. Подготвени са добре. Ще направим всичко възможно да отстраним отбора от Ирландия. Не влязохме добре в първия мач. Не успяхме да се адаптираме според играта на противника, който игра прекалено затворено. Мисля, че за утре ще сме много по-добре подготвени, каза Филипов.

Върху ЦСКА винаги има напрежение. Който играе тук, трябва да се справя. ЦСКА е отбор, който винаги трябва да печели. Потенциалът на футболистите е такъв, че трябва да се справят. Утре ще покажем добра игра и ще спечелим мача. Това непостоянство е плод на многото нови играчи, които привлякохме. С времето отборът ще придобива по-добър облик и ще надгражда. За да си класен отбор и да гониш цели, трябва да бъдеш постоянен в изявите си, допълни Филип Филипов.

Видяно 10 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.