Шеф на БФС: Не мислим за смяна на Ясен

0
Йордан Лечков
Снимка: lap.bg

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обяви, че на този етап не мислят за смяна на селекционера Ясен Петров. Снощи националите приключиха квалификационния цикъл за световното първенство в Катар със загуба с 0:4 от Швейцария в Люцерн. 

„Разликата е очевадна. Съжалявам, че излиза от моята уста. Липсва класата на нашия отбор, отдавна е така. Казвал съм и преди, футболистите се изграждат в клубовете и няма как да прехвърлим всичко на главата на Ясен Петров или на който и да е било треньор, който е бил в националния отбор“, каза Лечков. 

„Относно евентуален нов договор за Ясен Петров, никога не съм си позволявал да говоря от собствено име, затова имаме ръководство, имаме избран нов Изпълком, ще бъде коментирано и тогава ще бъде обявено. На този етап не се мисли за смяна за треньора“, заяви още Йордан Лечков.

Видяно 13 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.