Шави чете конско в Барса

0
Шави Ернандес
Снимка: Twitter

Новият треньор на Барселона Шави Ернандес е направил критичен коментар за поведението на играчите по време на двубоя със Селта във Виго. Тогава каталунците, които бяха водени за последен път от временния наставник Серхи Бархуан, поведоха с 3:0 през първото полувреме, след което допуснаха изравняване след почивката.

Според „Спорт“ на първата си тренировка с тима вчера Шави Ернандес казал на футболистите: „Трябва да давате много повече от себе си. Не може да водите с 3:0 на почивката и да завършите наравно. Това е недопустимо.“

Заради повиквателните от националните отбори и многото контузени в тима на заниманието са присъствали едва шестима футболисти от първия състав – Иняки Пеня, Нето, Оскар Мингеса, Самюел Юмтити, Рики Пуч и Люк де Йонг. Въпреки това посланието, което Шави е отправил, е стигнало до всички. 

Видяно 10 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.