Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Шави: Барса може да победи всеки

0
Шави Ернандес
Снимка: Twitter

Треньорът на Барселона Шави Ернандес сподели изводите си след загубата от Байерн с 0:2 в Мюнхен в мач от Шампионска лига. „Ако сте видели срещата, вероятно разбирате, че можехме да спечелим. Липсваше ни ефективност. За нас е важно да покажем концентрация през всичките 90 минути и да се поучим от грешките си. Победите и загубите продължават 24 часа“, каза Шави.

„Говорих с отбора, показах видео с техни грешки. Те не са доволни от пропуснатите шансове. Играхме добре, просто не успяхме да вкараме гол. Невъзможно е да се пропуснат толкова много шансове в мачовете от Шампионската лига“, допълни Шави.

„Мисля, че можем да победим всеки отбор, но трябва да го докажем. Трябва да убедим играчите, че сме на прав път. В момента няма кой да бъде обвиняван. Показахме добра игра, но трябва да бъдем по-ефективни. Ако не смажеш съперника си в Шампионската лига, той ще смаже теб“, завърши Шави.


Видяно 11 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.