Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Шампионите Италия и Аржентина един срещу друг през лятото

0
италия

Шампионите на Европа и на Южна Америка – Италия и Аржетина ще се изправят един срещу друг през идното лято в шоумач, който трябва да замести отпадналия от календара на ФИФА турнир „Купа на конфедерациите“.

По традиция надпреварата се провеждаше година преди Световното първенство и събираше всички шампиони на 6-те континента в мини турнир. Състезанието обаче няма как да бъде проведено по време на коронавирус пандемия и затова от световната футболна централа са решили „Скуадра адзура“ и „Гаучосите“ да определят кой е „Супер шампиона“.

Двубоят е насрочен за 1-ви юни, дни след провеждането на финала на Шампионска лига. Мачът ще се състои в Лондон. Звездната среща дори вече си има наименование – „Финалисима“. Въпреки че и двете държави са обещали да излязат с оптимални състави, това изобщо не е гарантирано, имайки предвид колко от техните национали играят в големите отбори на топ първенствата на Стария континент.

Видяно 28 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.