Залози на живо в сайта на Сезам онлайн

0
сезам залози на живо на спорт
Спортни залози на живо в Sesame.bg.

Сайтът на новия онлайн букмейкър Сезам предлага на играчите да залагат на спортни събития, преди да започнат, а също така и на състезания, които се провеждат в реално време. Операторът е поставил в сайта си раздел „На живо“. където да залагате по време на стартиралите спортни срещи. Ако до този момент не сте залагали на живо, то тогава прочетете този материал докрай, в който ще Ви предоставим изчерпателна информация за този вид залози в онлайн платформата.

Към в Sesame залози на живо


Как да залагаме на живо в Сезам?

Влизайки в сайта, ще видите основно меню, в което са изброени различни раздели. Ако искате да залагате на спорт в реално време, е нужно да се упътите към раздел „На живо“ и да кликнете на него, така че да Ви се отвори страница, в която са предложени всички видове спортове и залози в реално време. Вие трябва да посочите спорт, на който да залагате, а след това и конкретен мач.

sesame залози на живо

Букмейкърът предлага над 10 спорта, на които може да се постави залог, докато срещите текат. В случай, че сте избрали спорт, а след това сте цъкнали на някое събитие, ще видите отделна страница, в която Ви дават подробна информация за всичко случващо се в състезанието. Вие ще получите сведения за резултата от текущата надпревара, както и изминалото време, а вдясно на екрана Ви ще се появи симулация на развоя на събитията, включваща справка за владеенето на топката, головете, опасните атаки и други важни и полезни елементи от статистиката към мача.

Разбира се, ще видите и всякакви видове достъпни пазари, каквито важат и за все още незапочнатите спортни срещи. Всичко това ще Ви пренесе директно в състезанието, на което сте заложили, за да можете да изпитате голяма тръпка, все едно, че го наблюдавате пред очите си.

Тук е важно да се упомене, че можете да залагате по време на мачовете, но имайте предвид, че коефициентите ще се променят, в зависимост момента, в който ще поставите залога си. Точно в тази динамика на промяна на ставките се крие истинската емоция от залаганията на живо, тъй като те могат да Ви донесат големи печалби, а също така и непредвидени и изненадващи загуби.


На какви спортове мога да залагам на живо в Sesame?

sesame залози на живо - спортове

Вие може да изпробвате късмета си, залагайки на най-различни спортове на живо в Sesame.bg, така че да имате добър успех, ако късметът работи на ваша страна. По-голямата част от спортовете, които са предвидени за залози преди старта на събитията, са налични и в раздел „На живо“, но за да не сме голословни, ще Ви предложим списък с някои от тях. Нека видим какво ще откриете в секцията:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Тенис
 • Бейзбол
 • Плажен волейбол
 • Електронни спортове;
 • Футзал
 • Хандбал
 • Хокей на лед
 • Тенис на маса
 • Волейбол
 • и други
Всеки от тези спортове може да се добавя в специалната категория „Любими“, така че по-лесно и бързо да откривате любимите си спортни надпревари. За да се случи това, е нужно да кликнете на звездичката към определен шампионат или турнир и той автоматично ще бъде прибавен към любимите ви спортове. От този момент нататък ще имате бърз и лесен достъп до състезанията.

Разгледайте актуалните мачове


Видове пазари за залози на Спорт в Сезам

На разположение на играчите са десетки видове пазари за залагане. В зависимост от вида спорт, на който ще поставите залог, са предложени различни маркети, с чиято помощ можете да стигнете до още по-високи коефициенти. Така например, ако залагате на футболни двубои, ще видите познатите опции: двоен шанс, точен резултат, общо голове, хендикап, първо полувреме / краен резултат и други.

Това важи и за останалите спортни събития, където ще може да залагате не само за победител, а и на много други възможности. Тук трябва да напишем, че според сложността на пазарите, се предлагат високи коефициенти, с чиято помощ ще достигнете до солидни печалби, ако успеете да направите правилни прогнози. Имайте предвид, че в отделни етапи от спортната среща, някои пазари могат да бъдат блокирани, тъй като са настъпили събития, които влияят и дори променят изхода.


Положителни и отрицателни страни на залозите на живо

 • Плюсове на Сезам live залози
 • Множество събития за залози на живо
 • Високи коефициенти
 • Разнообразни маркети
 • Статистика в реално време
 • Минуси на Сезам live залози
 • Липсва live streaming за спорт

Най-големият плюс на залозите в реално време в сайта на Сезам е, че може да се залага по време на стартиралите мачове. Разбира се, това може да крие известни рискове, като например спад на коефициентите, както и блокиране на някои от пазарите, както Ви посочихме по-горе.

За съжаление онлайн букмейкърът не е предвидил live streaming опция, с която да гледате преки предавания от спортните надпревари. Това може да се случи на по-късен етап, но в момента функцията липсва. С оглед на коефициентите обаче, както и на множеството маркети, можем да кажем, че положителните страни на живите залагания в уебсайта, са повече от недостатъците.


Обобщение

Спортните залози на живо в Сезам са страхотни, както всеки може да забележи и сам. Те комбинират високи коефициенти, възможност за затваряне на залога и десетки пазари. Какво по-хубаво за тези, които залагат в реално време? Ние лично сме доволни от това, което видяхме в онлайн платформата, и се надяваме, че този наш материал е бил достатъчно изчерпателен. Сега нека да Ви пожелаем късмет в залозите, тъй като той ще Ви бъде необходим по пътя към успеха.

Видяно 65 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Nostrabet.com

Nostrabet.com