Сериозни притеснения в ПАОК преди Левски

0
ПАОК
Снимка: Twitter

Сериозни притеснения застигнаха гръцкия гранд ПАОК преди двубоите с Левски от Лигата на конференциите. Двата тима се изправят един срещу друг във втори кръг на надпреварата.

Играчите и щабът на ПАОК потеглят за Нидерландия, където да проведат част от подготовката си. Един от футболистите обаче е с коронавирус и остава в Солун. В клуба са притеснени от пламване на зараза и сред други играчи, което да им попречи да участват в двубоите с Левски. Затова са направени спешни тестове на останалите футболисти. В Гърция в момента има нова вълна на повишени случаи на заразени с коронавирус.

ПАОК ще изиграе четири контролни срещи в Нидерландия. Гърците ще се изправят срещу местните Го Ахед Ийгълс (29 юни), Грьонинген (2 юли), АЗ Алкмаар (6 юли). Последният съперник е белгийския Стандард Лиеж (9 юли).

На 21-и юли е първата среща между Левски и ПАОК, която ще бъде в София.


Видяно 15 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.