Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Селекцията на ЦСКА показва шампионски амбиции

0
ЦСКА Брадли де Нойер Густаво Бусато
cska.bg

ЦСКА беше най-активният български отбор в последните дни от трансферния прозорец. Летният пазар е вече в историята, а само в рамките на заключителните 48 часа „армейците“ представиха трима нови.

Като за финал беше представен големият талант Симеон Александров, който премина от Септември (София). Преди него на „Българска армия“ акостира арменският звезден младок Жираир Шагоян, а в предишния ден подписа Марселино Кареасо.

И тримата са атакуващи футболисти, което е категоричен знак къде старши треньорът Саша Илич е пожелал засилване на конкуренцията. Самият той многократно в хода на лятото призна в интервюта, че се надява на още двама-трима нови играчи с афинитет към гола.

Ето че ръководството сбъдна това желание на специалиста. В интерес на истината, Илич вече разполага с много широчина в състава си. ЦСКА афишира шампионски амбиции, защото в хода на дългия сезон у нас ще може да прави ротации и да не губи от темпото си, което се случваше при предишните опити да свали Лудогорец от върха.

Разградчани превзеха родното футболно първенство и вече 11 години властват в него. Тази година обаче „армейците“ събраха боеспособен състав. За почти всички новодошли бяха платени трансферни суми, което също е надграждане спрямо предишните лета, когато идваха почти изцяло свободни агенти. Част от новите попълнения пък вече започнаха да разгръщат потенциала си и да се превръщат в любимци на „червена“ България.

Видяно 223 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.