BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сектор Г: На лъжата краката са къси

0
цска сектор г
Снимка: lap.bg

Facebook страницата „Трибуна Сектор Г“, която е трибуна на голяма част от фен фракциите на ЦСКА, реагира на отговорите на Гриша Ганчев. Вчера собственикът на ЦСКА отговаряше на въпроси зададени му от фенове на „червените“, но голяма част от привържениците очаквано не останаха доволни от чутото и обещаното.

„Казват, че на лъжата краката били къси. Затова тя винаги трябва да бъде разобличавана, а фалшиво облечената в скудоумия демагогия – безмилостно разсъбличана“, започват своята позиция от трибуна Сектор Г.

Предполагаме се досещате накъде отиваме, така че ще караме по същество и без повече лирически отклонения. Лъжа номер едно – никой не се меси в работата на треньорите на ЦСКА и те имат последната дума относно селекцията. И понеже очевидно нашето мнение не е меродавно за широкия фронт от подадръжници на ръководството, ще използваме малко цитати от бивши вече наставници, минали през Армията.

Бруно Акрапович: „Нямах проблем с продажбата на играчи, защото си я обяснявах с нуждата на клуба от пари. Но още не мога да приема, че не участвах в селекцията на новите състезатели (като старши треньор на ЦСКА)“.

Да чуем и Стойчо Младенов: „Двамата нови не знам кой ги е гледал, нито аз, нито екипът ми. Кой е ходил в Бразилия? Най-активният човек в селекцията трябва да е треньорът, а при нас не е така…“.

Да видим какво каза и Любо Пенев през 2019: „Вярвах, че ЦСКА е единен в защита на своята позиция, но в нито един момент аз не бях подкрепен от ръководството клуба. Нещо повече, станах свидетел на поведение, което вместо да обединява нашите футболисти, води до демотивация на част от тях и разделяне на отбора на групички. За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба.“

Горепосочените цитати ни водят до лъжа номер две – Стойчо Стоилов не е на работа в клуба от над година. За всеки, който знае къде е Армията и извън социалните мрежи, е повече от ясно, че главният скаут и любимец на Гриша Ганчев никога не е напускал. Избутан настрана, скрит от широкия поглед, Стоилов продължава да твори, а резултатите от работата му си проличаха категорично и тази пролет. И ще продължава да го  прави, докато настоящото ръководство е начело на любимия ни клуб. И нито едно патетично интервю на света няма да промени това. Кому иначе са нужни бушони като Милош Крушчич и Саша Илич?

Стигаме и до непознатите и неизследвани за нашето ръководство води – маркетинговите. Тук за лъжи не можем да говорим, тъй като за да излъжеш за дадено нещо, трябва да разбереш какво представлява то на първо време. Хубаво е, че след 6 години на тотална безтегловност, обезличила до неузнаваемост марката ЦСКА на широкия пазар, ние ще започнем да променяме нещата, задоволявайки потребността на армейската обществен…пардон, истинските фенове. Все пак назначението на доказан професионалист като Ива Уорън не е случайно, нали?

Какво да кажем за присъствието, което пречи на майките с деца да си стоят спокойно на Армията? Интересно е, че когато трябваше да се брани емблемата от натрапниците, нахлули с полиция на свещения ни стадион, нямахте нищо против присъствието, което ги спря. Същото това присъствие през последните години неведнъж чисти и облагородява съоръжението, на което вие не сте забили и един пирон, откакто сте поели управлението на клуба ни. Сигурно Трифон Попов е украсил алеята към Сектор “А” с червените ни знамена? Заради вашето „успешно“ управление това присъствие остана последното, което се забелязваше в Борисовата градина, когато играе ЦСКА. А сега то не иска нищо друго, освен вашето перманентно отсъствие.

За финал бихме искали да зададем и няколко случайни въпроса, за следващото блиц интервю:
Истина ли е, че настоящото пресаташе на клуба е искал да напусне почти веднага след постъпването си, но е „оставен“ насила на граждански договор и с ограничени функции, докато момчето за всичко Влади Василев се мъчи да „ръководи“ медийната политика на клуба, очевидно крайно безуспешно?

Казахте ли на Стойчо Младенов на последната ни обща среща „Ти къв си, да не си скаут, че да ми водиш некви играчи?“ Това според вас съгласуване на трансферите ли е?

Има ли вече кой да пусне таблото на Армията?

Скрихте ли умишлено разрешителните за едната от подготвяните от нас изненади за финала, която щеше да доунижи онези отсреща? Заради голия за*ник на Наско Сираков ли стана така, или заради нещо друго?

Има ли нещо вярно в твърдението, че маркетингът на клуба е занемарен умишлено с цел да не се убеди армейската общност, че ЦСКА има повече от необходимия потенциал да привлича инвеститори и респективно да се самоиздържа и без вас?

Истина ли е, че не сте осигурили всичко необходимо като информация на потенциалните купувачи, проявили интерес към придобиването на контролния пакет акции на клуба преди известно време? Ако да, с каква цел?

Ако за вас победите и ЦСКА не са на всяка цена, защо продължавате да мъчите и себе си, и нас с очевидната си невъзможност да изведете клуба там, където му е мястото?

Благодарим за вниманието.
ЦСКА над всичко!

Видяно 29 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.