Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сектор „Г“: ЦСКА се управлява от неможачи

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

На официалната страница на „Трибуна Сектор Г“ във фейсбук се появи интересен коментар, насочен към армейските фенове. По-рано през вчерашния ден от Северната трибуна публикуваха и снимки от „червеното шествие“ в центъра на София. 

Припомняме, че след загубения финал за Купата от Левски през май организираните привърженици на ЦСКА обявиха бойкот на ръководството на „Българска армия“, като запалянковците не се завърнаха в Сектор „Г“ и вчера срещу „сините“. Футболистите на Саша Илич изгубиха дербито с 0:2.

„Всички ще дойдете на нашето мнение, въпрос на време е. Когато отборът се управлява от неможачи, мачове като този във Вечното дерби са нещо нормално“, написаха от „Трибуна Сектор Г“ и добавиха към коментиращите фенския бойкот: „Умници, приемете, че ние сме виновни за загубата и си лягайте спокойни“.Видяно 17 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.