Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Сиатъл започна ерата без Ръсел Уилсън с победа

0
нфл

Отборът на Сиатъл Сийхоукс победи Денвър Бронкос в последен мач от първата седмица на новия сезон в Националната футболна лига по американски футбол. „Морските ястреби“ надвиха гостуващия тим на Денвър с 17:16. Срещата бе по-специална за привържениците на домакините, които за пръв път видяха доскорошния си куотърбек Ръсел Уилсън в екип на друг отбор от НФЛ – този на Денвър Бронкос.

Човекът, който трябва да замести Ръсел на поста куотърбек – Джино Смит, се представи повече от прилично в първия си старт за сезона. Той подаде за 195 ярда (23/28) и за два тъчдауна, като нито едно негово подаване не попадна в чужди ръце. Смит пробяга 14 ярда с топка в ръце. По един тъчдаун уловиха Уил Дисли и Колби Паркинсон, а успешен фийлд гол от 46 ярда отбеляза Джейсън Майърс.

За гостите Ръсел Уилсън подаде за 340 ярда (29/42) и за един тъчдаун, като американецът не позволи нито едно негово подаване да бдъе пресечено. Рънингбекът на гостите Мелвин Гордън пробяга 58 ярда от 12 опита. Единственият тъчдаун за Денвър бе дело на Джери Джуди, който хвана пасове за 102 ярда. Уайд-рисийвърът Кортланд Сътън улови подавания за 72 ярда. В самия край на последната четвърт гостите можеха да поведат в резултата, но изритатан топка на Макменърс от 64 ярда не уцели противниковата врата.

В следващия кръг Сиатъл гостува на Сан Франциско, а Денвър е домакин на Хюстън.


Видяно 11 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.